kegklubtriglav@gmail.com
Facebook Youtube

18. krog SLO lige - Ženske podprvakinje, moški ponovno v 1.A ligi

28. marec 2018

Dekleta so tokrat suvereno slavila na zahtevnem kegljišču v Slovenski Bistrici proti Impolu. Na začetku tekme je bilo precej napeto, saj je Tara (548) nasprotnico premagala zgolj za 4 keglje več kot je Nika (506) izgubila. V sredini tekme pa so se stvari že začele postavljati na svoje mesto. Odlično je odigrala Anja, ki je s 582 keglji zmlela nasprotnico. Nina je odigrala nekoliko slabše in je zaključila pri 505 kegljih. V zadnjem paru pa sta Nuša (554) in Brigitte (597) postavili piko na i izjemni sezoni, v kateri so dekleta doživela zgolj 4 poraze. Sezono so zaključila na imenitnem drugem mestu in si priborile nastop na Evropskem pokalu, ki ga bo v mesecu oktobru gostilo Sarajevo. Za nameček dodajmo, da imajo Triglavanke tudi najboljše povprečje med vsemi ženskimi ekipami, medtem ko sta si Brigitte in Anja priborili prvi dve mesti na lestvici med posameznicami.

Ogromno veselja je bilo tudi v moškem taboru, saj je prva ekipa preskočila tudi zadnjo oviro na poti do vrnitve v 1. A ligo. Tokrat je bil na sporedu sosedski derbi v Medvodah. Tekmo sta vrhunsko začela Tomaž (617) in Brane (572) in našim fantom priborila 100 kegljev prednosti. Tudi drugemu paru je šlo dobro od rok, Jernej je s 548 keglji osvojih tretjo točko za naše, medtem ko je Anže z odličnimi 581 keglji žal izgubil. Tretji par je izgubil 14 kegljev, saj sta tako Jure (542) kot Andrej (548) izgubila. Na koncu so bili Triglavani boljši od Hidra za okroglih 100 kegljev in se z zgolj enim porazom v sezoni vračajo med elito.

Tudi drugoligaši so ligaški del sezone zaključili z uspehom. V gosteh so se tokrat pomerili z ekipo Slavija Štojs. Na začetku tekme je Darko kljub večjemu številu podrtih kegljev (571) izgubil, a je točko za Triglav priboril Marko (518), žal pa je tudi Dušan (513) izgubil. V končnici tekme so se izkazali vsi trije naši in si tako zagotovili novo zmago. Milenko je podrl 564 kegljev, Matjaž 556 kegljev, Frenk pa 534 kegljev.

Rezultati vseh tekem so dostopni tukaj.

18. krog SLO lige - Ženske podprvakinje, moški ponovno v 1.A ligi
Vse novice

KK Triglav Kranj

Kegljaški klub Triglav Kranj

T: 031/870-430
E: ...


Programe kluba sofinancirata

Mestna občina Kranj 

in

 Zavod za šport Kranj